LEGO Chima 70146 Phoenix Vuurtempel
Reviews | Review toevoegen

Bescherm de machtige LEGO® Legends of Chima™ Vliegende Phoenix Vuurtempel met een door Vuur-CHI aangedreven Phoenix tegen de Sabeltand aanvallen.

Verzendkosten

€ 6,25 

Levertijd

1 - 2 werkdagen

EAN

5702015124065  

€ 119,99
€ 104,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

LEGO Chima 70146 Phoenix Vuurtempel. Het ultieme duel tussen Vuur en IJs begint als de Sabeltand strijders de machtige Vuurtempel van de Phoenix stam aanvallen. Als het de Sabeltand-stam lukt de grote Phoenix aanvoerder Fluminox en zijn CHI te vangen, krijgen ze de controle over het hele Koninkrijk! Achter de hekken van de tempel is een poel vol vuurbollen en een arsenaal vurige wapens om indringers een warm welkom te bezorgen. Help Flinx de Tempel vanuit de geschutskoepel te verdedigen en lanceer de Vuurbommen. Het moet snel gaan,anders breken de sterke klauwen van het Sabeltand voertuig de muren van de Tempel open. Als je de Vuur-CHI kracht activeert, verandert de tempel in een reusachtige vliegende Phoenix die het in de lucht kan opnemen tegen de Sabeltand flyer! Inclusief 7 minifiguren met wapens: Fluminox, Flinx, Foltrax, Tormak, Li’Ella, Stealthor en Voom Voom.

  • Deze set bestaat uit 1301 LEGO® bouwstenen
  • Artikelnummer: 70146
  • Leeftijd: 9-14 jaar
Waarschuwing: ivm kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Waarschuwing: ivm kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst, omdat deze eerst moet worden goedgekeurd. Wanneer deze review goedgekeurd is zal uw review verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews