LEGO City 60051 Hogesnelheidstrein
0 Reviews | Review toevoegen

Vervoer de inwoners van LEGO City razendsnel met deze hogesnelheidstrein. Geleverd met een ovaal spoor en een radiografische afstandsbediening om de trein aan te sturen.

Verzendkosten

€ 6,25 

Levertijd

1 - 2 werkdagen

EAN

5702015119320  

€ 144,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Vervoer de LEGO® City bewoners razendsnel de stad rond met deze hogesnelheids passagierstrein!

Gebruik de infrarode afstandbediening met 8-kanalen en 7-snelheden om de hogesnelkeidstrein te besturen over het spoor. De super-efficiënte trein heeft een gestroomlijnde voorkant en pantografen op het dak voor de stroomoverdracht. Haal het dak van de voorste wagen af en zet de machinist in de stuurcabine met het coole dashboard. Maak de deuren van de wagons open zodat de passagiers bij hun stoelen kunnen komen. Vergeet niet om op tijd af te remmen voor het kleine station om de reiziger mee te nemen. En pas op voor de fietser bij de spoorwegovergang. Deze set bevat 3 LEGO minifiguren: machinist, reiziger en een fietser.

  • Deze set bestaat uit 610 LEGO® bouwstenen
  • Artikelnummer: 60051
  • Leeftijd: 6 - 12 jaar
Voor de werking van de afstandsbediening en de LEGO hogesnelheidstrein zijn 9 AAA batterijen nodig, welke niet standaard worden meegeleverd.

 Waarschuwing: ivm kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.