LEGO City 66522 Diepzee Explorers Super Pack
0 Reviews | Review toevoegen

Haal voordelig 4 sets van het LEGO City thema Diepzee explorers in huis met deze Super Pack. Bestaat uit LEGO City set 60090, 60091, 60092 en 60093.

Verzendkosten

€ 6,25 

Levertijd

1 - 2 werkdagen

EAN

5702015524513  

€ 84,99
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Mooie LEGO Diepzee Super Pack 4 in 1 bestaat uit de volgende LEGO City nummers:
 
DIEPZEE HEILIKOPTER 60093
Groot alarm! De onderzeeër van de diepzeeonderzoekers wordt aangevallen door een haai ! De onderzoekers hebben je hulp nodig. Zet de piloot achter het stuur van de diepzeehelikopter, laat de sterke dubbele rotor draaien en scheer over de golven! Als je bij de duikboot bent aangekomen, takel je hem uit het water envlieg je ermee naar de kust. Het is dagelijks werk voor de Lego City helikopterhelden! Inclusief 3 minifiguren met accessoires: een duikbootbestuurder, een helikopterpiloot en een scuba duiker.

DIEPZEE DUIKBOOT 60092   
Ontdek de geheimen van de oceaan met deze diepzee duikboot ! De LEGO® City diepzee onderzoekers hebben een mysterieuze kist ontdekt in een walvisskelet maar een gevaarlijke haai maakt het de onderzoekers moeilijk de kist te bereiken. Zet de bemanning in de koepelvormige cockpit van de duikboot en duik de diepte in, aangedreven door de sterke, kantelbare stuwmotoren. Bij de kist aangekomen gebruik je het zoeklicht en de grijper op de robotarm van de onderzeeër om de kist te bergen. Zou er een schat inzitten? Inclusief 3 minifiguren met accessoires: een duikbootbestuurder en 2 scuba duikers.

DIEPZEE STARTER SET 60091   
Lego City Diepzee Starter Set. Ga met de Lego City diepzeeonderzoekers op jacht naar verborgen schatten met deze fantastische diepzee startset! De duiker heeft een geheimzinnige kist ontdekt op de zeebodem en probeert het zeewier dat over de kist is gegroeid los te wikkelen. Ga erop af met de onbemande onderzeeëren gebruik de sterke robotarmen van de machine om de schatkist los te trekken. Maar kijk uit voor de grote, hongerige haai die op de loer ligt! Inclusief 3 minifiguren: diepzee duiker en 2 scuba duikers.

DIEPZEE DUIKSCOOTER 60090  
 Ga met deze scuba duiker op ontdekkingsreis in de diepzee en jaag op verborgen schatten met de Diepzee Scuba scooter! Stuur de fantastische scuba scooter door het kristalheldere water naar steeds grotere dieptes. Gebruik de robotarmen op de scooter om het kostbare kristal te pakken maar pas op voor die reuzeninktvis die achter het zeewier op de loer ligt! De inktvis houdt een ander kristal vast in één van zijn lange tentakels ! Kan het kostbare kristal naar de oppervlakte worden gebracht? Inclusief scuba duiker minifiguur.

  • Deze set bestaat uit 794 LEGO® bouwstenen
  • Artikelnummer: 66522
  • Leeftijd: 7 - 12 jaar

 Waarschuwing: ivm kleine onderdelen niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.