filter_list

Filter

Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

LEGO DUPLO 2304 Bouwplaat 24 x 24 noppen

LEGO DUPLO Bouwplaat 24 x 24 noppen in de kleur groen.

14,99

Baby- en peuterspeelgoed om de ontwikkeling van het kind te stimuleren vind je bij MyKidsToys.

Babyspeelgoed is niet alleen om mee te spelen, maar vooral om er door te leren. In de eerste maanden kan een baby nog niet zo goed van veraf zien. Zorg er daarom voor dat het babyspeelgoed bestaat uit felle kleuren. In een later stadium gaat uw baby er naar grijpen, het vastpakken en het babyspeelgoed in het mondje stoppen.

Met peuterspeelgoed wordt speelgoed bedoeld voor kinderen vanaf 18 maanden tot en met 3 jaar. Vanaf deze leeftijd gaan kinderen de wereld steeds meer verkennen en ontdekken. In deze periode is de ontwikkeling van de motoriek erg belangrijk.

MyKidsToys biedt een ruime keuze aan speelgoed voor kinderen van 0 tot en met 3 jaar. Of je nou op zoek bent naar een leuk kraamcadeau of peuterspeelgoed om de fijne motoriek te ontwikkelen. | Meer

Om MyKidsToys goed te laten functioneren en je fijn te laten winkelen, gebruiken wij cookies. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Gebruik van deze site betekend dat je onze algemene voorwaarden en privacy policy accepteert. | Copyright © 2013 - 2020 MyKidsToys is onderdeel van SeRoYa