filter_list

Filter

LEGO Minecraft is gebaseerd op het populaire computerspel Minecraft waarin je in een uitgestrekt kubusvormig landschap van alles kunt bouwen wat je maar wilt. Met LEGO Minecraft wordt het computerspel tastbaar door de virtuele wereld te vervangen door echte LEGO bouwstenen. Met LEGO kan je dezelfde gebouwen bouwen als in het computerspel, maar dan in het echt! Bouw huizen, kwekerijen, grotten, mijnen, wat je maar wilt. Speel je Minecraft avonturen na met LEGO. Net als bij het virtuele Minecraft zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt LEGO minecraft natuurlijk ook combineren met je andere LEGO sets voor nog meer bouwmogelijkheden.
 


Weergave:

Gebruik van deze site betekend dat je onze algemene voorwaarden en privacy policy accepteert. | Copyright © 2013 - 2023 MyKidsToys is onderdeel van SeRoYa | KvK-nummer: 58741585

MyKidsToys is in verband met de vakantie gesloten vanaf dinsnsdag 17 juli t/m vrijdag 10 augustus. Alle orders die in deze periode zijn geplaatst, worden vanaf zondag 12 augustus verwerkt. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Walter Nijland
MyKidsToys