VERZENDEN

Levertijd
Onze vervoerders bezorgen op werkdagen en zaterdag. Als je op werkdagen bestelt, dan wordt je bestelling in de meeste gevallen binnen 2 tot 3 dagen bezorgd. Voor een aantal van onze artikelen geldt, vanwege de afmeting en/of distributiewijze, een andere levertijd. De levertijd wordt altijd bij het desbetreffende artikel vermeldt. In de regel ontvang je je bestelling een dag nadat het door ons is verzonden. 

Bestellingen worden niet in deelleveringen verzonden, maar deze worden pas verstuurd als de bestelling compleet is.

Tijdens de drukke periodes rond Sinterklaas en Kerst of bij extreme weersomstandigheden kan het voorkomen dat PostNL of DHL er langer over doet om je bestelling bij je thuis af te leveren.

Afwijkend afleveradres
Wil je je bestelling laten bezorgen op een ander adres bijvoorbeeld bij vrienden, familie of op je werk? Geen probleem, vul dan tijdens het bestelproces van je order het bezorgadres in onder het kopje afleveradres. Wij zullen dan zorgdragen voor een juiste afhandeling.
Verzendkosten
Ongeacht de hoogte van je bestelling bedragen de verzendkosten per bestelling:
  • Nederland met PostNL of DHL € 5,95
  • België met PostNL of DHL € 9,95

Volg je bestelling met Track & Trace
Zodra je bestelling is verstuurd, ontvang je van ons een e-mail met de track & trace gegevens. Met dit nummer kan je op de site van de betreffende vervoerder je pakketje volgen.

Afhalen
MyKidsToys is een webwinkel, maar het is mogelijk om sommige artikelen zelf te komen afhalen in Zutphen.

Als erbij het artikel vermeldt staat dat je het in Zutphen kan afhalen, dan plaats je eerst een bestelling in onze webshop. Tijdens het bestelproces kies je voor de optie om je bestelling te komen afhalen op afspraak en in het opmerkingen veld vul je in wanneer je de bestelling wilt komen afhalen. Wij zullen je per e-mail laten wanneer de bestelling voor je klaarligt. Het maken van een afspraak kan per e-mail via info@mykidstoys.nl of telefonisch +31(0)6 - 5112 9415. Je kan je bestelling vooraf betalen via iDEAL of een bankoverschrijving of je betaald gepast contant bij het afhalen. Betalen met pin of creditcard is bij afhalen helaas niet mogelijk.

Je kan je bestelling, na het maken van een afspraak, afhalen op het onderstaande adres:

Ien Dalessingel 281
7207 LE Zutphen

RETOURNEREN

Retourneren binnen de zichttermijn oftewel herroepingsrecht

Voor alle bestellingen bij MyKidsToys geldt een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld. Voldoet het bestelde artikel echter niet aan je verwachtingen, dan kan je het onbeschadigde artikel met alle geleverde toebehoren zonder opgave van reden retourneren onder de volgende voorwaarden:

  • Binnen de zichttermijn van 14 kalenderdagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je bestelling.
  • Het artikel dient in ongebruikte en verkoopbare staat te zijn en in de originele onbeschadigde fabrieksverpakking. Voor cd, cd-rom, dvd, blu-ray, game of software artikel geldt dat de seal of plasticfolie niet verbroken mag zijn.
  • Het artikel dient compleet te zijn.
  • Je dient de retourzending eerst schriftelijk per e-mail naar info@mykidstoys.nl of via het contactformulier aan te melden.

Als het artikel niet voldoet aan de bovenstaande retour voorwaarden dan kan je het artikel niet retour sturen.

Na annulering volgens de bovenstaande voorwaarden heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het artikel retour te sturen.

Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat je eerst een retouraanvraag bij ons indient per e-mail aan
info@mykidstoys.nl of via ons contactformulier. Je dient hierin je order- of factuurnummer te vermelden, zodat wij jou retouraanmelding gemakkelijker in gang kunnen zetten. We zouden het zeer op prijs stellen als je in de e-mail of op het contactformulier wilt omschrijven waarom je het artikel retour stuurt.

Retouradres:

MyKidsToys
T.a.v. Retouren
Ien Dalessingel 281
7207 LE Zutphen

Nederland

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat MyKidsToys niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Stuur daarom altijd je artikel(en) retour via een pakketdienst met track & trace. Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed. De kosten voor het retourzenden van je bestelling van je huis naar MyKidsToys komen voor eigen rekening. De retourkosten (tot maximaal € 5,75) voor het retourzenden van defect of verkeerd geleverd(e) product(en) worden wel vergoed.

MyKidsToys zal na ontvangst van de retourzending de zending volgens de bovenstaande retour voorwaarden controleren. Mocht de retourzending niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoen dan kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Wanneer de retourzending is goedgekeurd dan zal MyKidsToys het aankoopbedrag van de geretourneerde artikel(en) en de verzendkosten van de levering, indien van toepassing, binnen 7 werkdagen terugstorten op je rekening. Indien je slechts een deel van je bestelde artikelen retourneert, worden de verzendkosten van de levering niet vergoed.

Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen door MyKidsToys altijd worden geweigerd.

Op alle verkopen en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


| Meer