BETALEN

Op MyKidsToys kan je, afhankelijk van de bestelling en de gekozen afleveroptie, op verschillende manieren altijd veilig en betrouwbaar betalen. Betalen bij MyKidsToys gebeurt altijd veilig via een beveiligde SSL-verbinding, die is te herkennen aan https voor de URL. Hieronder vind je een overzicht van de diverse betaalmogelijkheden:
iDEAL
Maak je thuis gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank en of Van Lanschot Bankiers, dan kan je tijdens het bestelproces gemakkelijk en snel betalen met iDEAL. Je betaalt dan meteen het totale bedrag van je bestelling simpel en veilig via de site van je eigen bank zonder gebruik te maken van speciale software. Nadat je de bank opdracht hebt gegeven om het bedrag over te maken, nemen wij je bestelling zo spoedig mogelijk in behandeling. Betalen met iDEAL is bij MyKidsToys altijd gratis.
Bancontact / Mister Cash
Woon je in België, dan kan je kiezen voor Bancontact / Mister Cash als betaalwijze tijdens het bestelproces. Je betaalt dan meteen het totale bedrag van je bestelling veilig en betrouwbaar via je eigen bank. Banken die Bancontact / Mister Cash ondersteunen worden getoond tijdens het betaalproces. Bij deze betaaloptie brengen wij een toeslag van 1,8% in rekening berekend over het totale aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten.
SOFORT Banking
Indien je kiest voor SOFORT Banking als betaalwijze tijdens het bestelproces, dan betaal je meteen het totale bedrag van je bestelling veilig via je eigen bank. De banken die SOFORT Banking ondersteunen worden getoond tijdens het betaalproces. Bij deze betaaloptie brengen wij een toeslag van 1% in rekening berekend over het totale aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten.
Bedrag overschrijven (vooruitbetaling)
Als je geen gebruik maakt van internetbankieren of niet online kan betalen, kan je het bedrag ook zelf veilig overmaken via je eigen bank. Je maakt het totale aankoopbedrag over naar:

IBAN nummer NL21 KNAB 0255 4955 87
BIC KNABNL2H
ten name van SeRoYa te Zutphen

Vermeld daarbij altijd je bestelnummer uit je orderbevestiging als betalingskenmerk. Hou er rekening mee dat vooruitbetaling niet de snelste manier van betalen is. Hou er rekening mee dat de overboektijd 2 tot 4 werkdagen duurt. Zodra we het aankoopbedrag op onze rekening hebben ontvangen, e-mailen we je dat we de betaling hebben ontvangen en versturen we je bestelling, indien mogelijk nog dezelfde dag.


| Meer